Salus et Scientia – Veiligheid en Kennis

SES Trainingen staat bekend om zijn focus op veiligheid en diepgewortelde kennis. Oprichter William Notté brengt een indrukwekkende staat van dienst mee, met jarenlange ervaring bij Defensie, Brandweer (20 jaar) en als ambulancechauffeur (20 jaar). Deze rijke achtergrond vormt de basis voor onze hoogwaardige trainingsprogramma’s.

Onze Expertise

Net als onze oprichter hebben onze instructeurs uitgebreide ervaring in spoedeisende (medische) hulpverlening. Ons team bestaat uit professionals zoals verpleegkundigen met expertise in ambulancezorg, spoedeisende hulp (SEH), intensive care (IC) en ziekenhuisinstellingen. Daarnaast zijn er instructeurs met een brandweerachtergrond, die elk hun unieke kennis en ervaring inbrengen.

Bedrijfshulpverlening (BHV), Reanimatie en LPLHB

SES Trainingen biedt gespecialiseerde cursussen aan in noodsituaties, zoals bedrijfshulpverlening (BHV), reanimatie en EHBO. Wij verzorgen ook trainingen volgens het Landelijk Protocol Levens Reddend Handelen Brandweer (LPLHB) voor (brandweer-)personeel.

Onze BHV-trainingen bereiden medewerkers voor op noodsituaties op de werkvloer, terwijl onze reanimatie-trainingen levensreddende vaardigheden aanleren volgens de laatste richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Onze Instructeurs

Bij SES Trainingen kunt u vertrouwen op deskundige instructeurs die niet alleen theoretische kennis, maar ook praktijkervaring delen. Onze trainingen worden geleid door professionals die het werkveld door en door kennen en waardevolle inzichten en praktische vaardigheden kunnen bieden.

Over William Notté

William Notté, eigenaar en hoofdinstructeur van SES Trainingen, staat garant voor kwalitatieve en praktijkgerichte cursussen. Met zijn uitgebreide ervaring bij defensie, brandweer en ambulancezorg weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om goed voorbereid te zijn op noodsituaties.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken of wij ook voor u iets kunnen betekenen.

William Notte

Eigenaar en Instructeur

[trustindex no-registration=google]